Fundatiile - Sursa de energie verde

Sisteme de fundare Smart

Piloti Energetici
Pereti Mulati Energetici
Pereti de Subsol Energetici
Radiere Energetice
Piloti de Sustinere Energetici
Tunel/Metrou Energetic

SOLUTIE INOVATIVA PENTRU NZEBs

Schimbarile climatice si problemele legate de utilizarea resurselor planetei reprezinta doua dintre principalele preocupari globale care modeleaza tendintele de dezvoltare si solutiile noi din sectorul constructiilor. Politicile si acordurile europene precum Green Deal si Paris Agreement au generat noi nevoi pe piata constructiilor pentru a asigura eficienta energetica a noilor cladiri si pentru a reduce in acelasi timp emisiile de CO2 rezultate in urma proceselor de constructie.

Structurile geoenergetice reprezinta o solutie inovativa si durabila pentru incalzirea si racirea cladirilor noi. Conceptul care sta la baza acestei tehnologii este de a utiliza elementele din beton armat care interactioneaza cu pamantul si transformarea lor in schimbatoare de caldura in timp ce pamantul este sursa de energie. Solutia este una sustenabila, ofera o serie de beneficii pe termen lung si reduce semnificativ costurile cu incalzirea respectiv racirea pe toata durata de viata a cladirii.

La Expert Proiect, suntem primii pe piata din Romania, alaturi de partenerii de la Termoline in proiectarea, executia si monitorizarea Structurilor Geoenergetice - Solutie inovativa de captare a energiei regenerabile prin intermediul elementelor structurale. Activitatea echipei Expert Proiect in zona dezvoltarii si implementarii structurilor geoenergetice a aparut din experienta noastra in cercetare pe aceasta tema si de asemenea, dintr-o prezenta activa in diverse proiecte internationale legate de aceasta tehnologie inovativa. Impreuna cu prietenii si partenerii nostri internationali suntem un promotor constant al acestei tehnologii precum si a dezvoltarii de solutii sustenabile in domeniul constructiilor.

Avantaje

Pamantul sursa de energie regenerabila
Tehnologie ”VERDE” inovatoare
Contributie in reducerea emisiilor de CO2
Se poate acoperi pana la 100% din necesarul de incalzire si racire
Reducere semnificativa a costurilor in exploatare
Solutie excelenta pentru nZEBs (Nearly Zero Energy Buildings)
Am lansat
Află mai multe
Partener