Despre noi

Expert Proiect este o companie de expertizare tehnica si proiectare specializata in inginerie civila si ingineria geotehnica. La Expert Proiect ne dedicam activitatea in oferirea de solutii integrate si sustenabile in ingineria civila si geotehnica dar si in domenii de actualitate, cum ar fi Radiografia Structurala si de asemenea proiectarea Sistemelor de Fundare Smart cu recuperare de energie verde de la pamant (Structurile Geoenergetice). Suntem onorati si norocosi totodata sa putem lucra in echipa cu Experti Tehnici autorizati cu o experienta vasta si cu rezultate profesionale remarcabile atat la nivel national cat si international.

Valori

PROMPTITUDINE
Timpul este esential indiferent de domeniul de activitate. Astfel, respectarea termenelor resprezinta unul din obiectivele principale ale echipei noastre.
DEDICARE
Gasirea unor solutii sustenabile pentru clientii si partenerii nostri reprezinta o prioritate pentru noi.
DEZVOLTARE CONTINUA
Fiind o echipa tanara, suntem mereu la curent cu ultimele solutii tehnologice inovatoare din domeniu si le integram in munca noastra.
INOVATIE
Suntem un promotor constant al tehnologiilor inovative si al sustenabilitatii in dezvoltarea urbana.

Misiunea noastra

Activitatea referitoare la structurile geoenergetice a aparut dintr-o prezenta activa in diverse proiecte nationale si internationale pe tematica energiei regenerabile in sectorul constructiilor si, de asemenea, din interesul nostru constant pentru cele mai noi tehnologii disponibile in ingineria civila si geotehnica. Suntem primii pe piata romaneasca in proiectarea si monitorizarea structurilor geoenergetice. Structurile geoenergetice reprezinta sisteme de fundare SMART a constructiilor ce permit recuperarea de energie verde direct de la terenul de fundare. Suntem un promotor constant al tehnologiilor inovative si al sustenabilitatii in dezvoltarea urbana.

Misiunea noastra este de a contribui activ la transformarea calitativa si sustenabila a sistemului de constructii. Ne dorim prin activitatea noastra sa oferim servicii de inalta calitate, proiecte abordate corect si complex, livrate la timp. Solutiile noastre iau in considerare in egala masura atat conditiile de rezistenta si stabilitate prevazute de normativele si legislatia in vigoare cat si interesele clientilor nostri cu privire la analiza cost-beneficiu si la rapiditatea cu care aceste solutii pot fi implementate. Utilizam instrumente avansate de calcul structural si geotehnic care impreuna cu aparatura de ultima generatie de testare nedistructiva in-situ ne permit sa realizam analize complexe si sa oferim solutii optime pentru clientii nostri.